Rick Kuitems in gesprek met Ferdinand van der Neut, 12 augustus 2020

Speciaal ingelaste editie van ‘Rick Kuitems in gesprek met’.

Vandaag is Ferdinand van der Neut de gast. Van der Neut is woordvoerder van nu al meer dan 40 verzetsgroepen die tegen de Corona maatregelen en de noodwet zijn.

Omdat het voorstel van de noodwet plotseling vervroegd – al op 20 augustus aanstaande – wordt ingebracht, en de kans aanwezig is dat de wet zal worden aangenomen, is er acute noodzaak om dit onderwerp zo spoedig mogelijk aan de grote klok te hangen.

De maatregelen in dit wetsvoorstel zijn ondemocratisch en gaan voorbij aan de grondwet. Het is ontzettend belangrijk dat wij – het volk – op de hoogte zijn van de inhoud van dit wetsvoorstel en de plannen van onze regering.

Van der Neut roept in naam van alle betrokken groepen op, om op 15 augustus aanstaande naar het Malieveld in Den Haag te komen voor de grote demonstratie van de ‘dag van verbinding’. Er zullen die dag diverse sprekers zijn en we hopen dat deze dag tot een grotere bewustwording en saamhorigheid zal leiden.

De tot nu toe deelnemende organisaties zijn: Uprising, #DeBuren, Brabant in Opstand, Burgers Tegen Onrecht, #Wakker, RT Dutch, Oranjekoorts, NVKP.nl, Stichting Vaccinvrij, TelegramNL.eu, Wees De Weerstand, Info Centraal, Haagsetocht voor vrijheid, Nederland In Opstand, HKN, De andere krant, Viruswaarheid, Onafhankelijke Pers Nederland, VoorVrijheid.nu, Privacy First, Love Unites, De Wakkeren, Lockdown News Network, Samen 1 Voor Nederland, Vecht Tegen Onrecht, Gele Hesjes Nederland, Vrijheids Beweging Nederland, SB groep, Kaas, Wij Zijn Nederland, Ministerie van Verzet, Dutch Survivors, Het Verzet, Gele Hesjes Limburg, Rotterdam In Opstand, Alwareness, Dordrecht In Opstand, Together we are strong, De Haan, Voor Stanley

United we stand, divided we fall.

Individual, we are one drop. Together, We are an ocean.~

De link naar de tijdelijke wet maatregelen covid-19: https://www.tweedekamer.nl/downloads/…

De link naar de memorie van toelichting op de zogenoemde Noodwet: https://www.tweedekamer.nl/downloads/…

De link naar het gehele wetsvoorstel met alle downloads: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukk…

Vergeet niet om dit YouTube kanaal te liken en te subscriben om niets te missen!

Views:
186
Article Categories:
Rick Kuitems in Gesprek met

Comments are closed.